POSLEDNJI DAN ŠKOLE

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Još jedna uspešna školska godina je iza nas, na letnji raspust odlazimo srećni zbog svega naučenog i pomalo umorni. Ipak naši đaci dali su poslednji atom snage kako bi poslednji dan škole učinili veličanstvenim i usrećili kako nastavnike, tako i svoje roditelje.

Tokom prepodneva naši predškolci sa učenicima od prvog do šestog razreda priredili su pravu zabavu svojim interaktivnim priredbama. Kako smo cele godine sarađivali sa roditeljima, tako smo ih i tog dana zvali da plešu i učestvuju u našim tačkama.

Mnoštvo emocija obuzelo nas je tokom poslepodnevnog programa. Sa puno osmeha, po kojom suzom i puno lepih reči ispratili smo male maturante, baš onako kako oni to i zaslužuju.

Za program bili su zaduženi njihovi drugari iz sedmih razreda sa svojim nastavnicima. Glumili su, plesali, recitovali... učinili su sve kako bi ovaj događaj učinili nezaboravnim i uspeli su u tome.

Na kraju su naši mali maturanti pustili balone sa svojim imenima i željama. Mi im želimo puno sreće i da im se ove želje ostvare. Na raspust svi odlazimo punih srca. Vraćamo se 19. avgusta, kada ćemo za našu decu organizovati radionice. Šaljemo vam puno pozdrava i želimo prijatan raspust!