ODLIČJA SA REPUBLIČKIH TAKMIČENJA

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Prethodnih meseci naši učenici ostvarili su izvanredne uspehe na republičkim takmičenjima. Na Republičkom takmičenju škola za obrazovanje i vaspitanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom održanom u Kruševcu 8. maja, naš učenik Ersan Isenović osvojio je srebro u disciplini skok u dalj. No, tu se nije zaustavio, već je bio najbrži u trci na 100m i osvojio još jedno odličje, ovog puta zlatnog sjaja.

Naša škola bila je domaćin 21. Republičkog takmičenja specijalnih škola u znanju i veštinama smer cvećar - vrtlar održanom 24. maja na Paliću. Ovo takmičenje obeležilo je druženje protkano takmičarskim duhom. Sonja Stevanović, učenica naše škole, zauzela je treće mesto, nakon teorijskog i praktičnog dela.

Grad Subotica prepoznao je uspehe naših učenika, te im je dodelio pohvalnice na ceremoniji dodele diploma i pohvalnice za učenike koji su na republičkim i međunarodnim takmičenjima osvojili prva tri mesta. Ovim putem čestitamo Ersanu i Sonji i zahvaljujemo im se što su prezentovali našu školu u najboljem svetlu!