OBELEŽEN DAN ŠKOLE U OISŠ "ŽARKO ZRENJANIN"

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Naša škola, 15. maja, napunila je 62. godine. Rođendanskom tortom i priredbom obeležene su godine satkane ljubavlju, igrom i uloženim trudom. Učenici naše škole sa svojim nastavnicima i tačkom "Osmeh ispod kišobrana" podelili su osmeh svim prisutnima.

Priredbu povodom Dana škole uveličale su prekrasne učenice osnovne škole "Matko Vuković" i mi im se na tome od srca zahvaljujemo.

O tome koliko naša škola ulazi u srca i tamo ostaje zauvek, svedoči i to da naš bivši učenik Neca upotpuni svaku našu preredbu. Tako je bilo i ovog puta, ali sada ispred muzičke škole, zajedno sa svojom pratnjom.

Direktorica OiSŠ "Žarko Zrenjanin" zajedno sa predstavnikom kompanije "Lidl" presekla je vrpcu i time je otvorena senzorna soba u našoj školi.

Senzorna soba obezbeđuje stimulativnu sredinu, u kojoj različitim elementima stimulišemo čula, pri čemu dolazi do sređivanja čulnih utisaka, te tako i njihovog smislenog korišćenja.

Kompanija "Lidl", većinski donator, koji je pomogao otvaranje senzorne sobe. U ime sve dece i zaposlenih - veliko hvala!