POKRAJINSKO SPORTSKO TAKMIČENJE SPECIJALNIH ŠKOLA I DOMOVA

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Ove godine OiSŠ “Žarko Zrenjanin” bila je domaćin Pokrajinskom sportskom takmičenju specijalnih škola i domova. Učesnika je bilo iz gotovo svih većih gradova u Vojvodini.

Ovaj sportski događaj otvorili su učenici naše škole plesnom tačkom “Fudbalska priča”, za koju su se dugo i naporno pripremali. Najveća nagrada za njih bila je oduševljenje publike.

Svoju salu ustupili su nam prijatelji iz tehniče škole “Ivan Sarić” u kojoj su se vrlo brzo, nakon otvaranja takmičenja, rasplamsale fudbalse strasti. Naši srednjoškolci osvojili su drugo mesto dok su učenici osnovne škole bili treći u svojoj kategoriji.

U dvorištu tehničke škole “ Ivan Sarić” odigravala su se takmičenja u poligonu. Svako je mogao da oproba svoje veštine u prelaženju i provlačenju kroz zadate prepreke.

Strasti nije falilo ni u fiskulturnoj sali OiSŠ “Žarko Zrenjanin”, u kojoj se odvijalo takmičenje u stonom tenisu. Učenici naše škole osvojili su drugo mesto u muškoj i ženskoj konkurenciji u kategoriji srednjih škola.

Bavljenje i učešće u sportskim aktivnostima čini nas pobednicima, međutim onima koji su tog dana ostvarili najbolji rezultat uručene su diplome, medalje i pehari, nakon čega se druženje nastavilo.